Tervetuloa Suomen Friisiläishevosyhdistys ry:n sivuille!

Rajoitettu erä The Friesian horse kirjaa saatavissa nyt!

Vihdoin ne ovat saapuneet eli hyviä uutisia kaikille rodun omistajille tai rodusta kiinnostuneille. Kovakantinen, laadukkain kuvin ja faktatiedoilla koottu kirja friisiläisestä hevosrodusta, sen historiasta, kasvatuksesta, ruokinnasta, käytöstä, terveydestä ja paljosta muusta yhteensä 119 sivua, on nyt saatavilla. Kirjan teksti on englannin kielellä.

Kirjan hinta Hollannissa on 24,95€ mutta SFHY yhdessä KFPS:n haluaa tukea yhdistyksen jäseniä joten jäsenmaksunsa vuodelle 2020 maksaneille SFHY:n jäsenille pystymme tarjoamaan tämän upean julkaisun hintaan 20€/kpl sisältäen postituskulut. Kirjoja saatavilla rajoitetusti myös ei-jäsenille hintaan 30€/kpl sisältäen postituskulut.

Tilataksesi kirjan toimi seuraavasti:
Maksu Suomen Friisiläishevosyhdistys ry:n tilille FI 06 5383 0420 060416 ( jäsen 20€, ei-jäsen 30€ ). Viestikenttään seuraavat tiedot:
-nimi
-postiosoite
-puhelinnumero ( tulee postipakettina josta saapumisilmoitus tekstiviestillä )

Toimi nopeasti sillä näitä on vain rajoitettu erä!

SFHY toivottaa kaikille mukavia lukuhetkiä syksyn pimeneviin iltoihin.

Tiedote 12.3.2020


SFHYn kevätkokous 2020


SRL on ohjeistanut koronatilanteen vuoksi yhdistyksiä harkitsemaan tarkkaan ratsastuskilpailujen ja muiden kokoontumisten järjestämistä. Erityisen tärkeää tämä on riskiryhmiin kuuluvien suojelemiseksi. Tämän vuoksi myöskään SFHYn sääntömääräistä kevätkokousta ei tulla järjestämään säännöissä määrätyn aikarajan puitteissa, mikäli Suomen hallituksen / SRL:n yleinen ohjeistus ei muutu oleellisesti.

Terveisin, SFHYn hallitus

KILPAILULUPIEN HANKINTA EDELLEEN VERKOSSA

Vuoden 2018 alusta kilpailulupien hankinta siirtyi SRL:n järjestelmään verkko-ostoiksi. Ohessa linkki SRL:n ohjeisiin ja verkko-ostoon. Ongelmatilanteissa toki edelleen autan, lähetä tarvittaessa viestiä osoitteeseen sihteeri@friisilainen.fi

http://www.ratsastus.fi/ratsastajan_kilpailuluvat/...

https://ratsastus.lisenssikauppa.fi/shop/


Uutiset & päivitykset